Sűrű időket élünk. A világ népessége nő, a technikai fejlődés szintje legalább ilyen tempóban halad, a világ adóssága pedig még ennél is meredekebben emelkedik és tart a végtelenbe. Valamiért azt gondolhatnánk, azért fejlődünk, hogy egyre jobb legyen nekünk, embereknek itt a Földön. De valahogy meg csak egyre rosszabb lesz. Életünk olyan több száz éves, (ismerjük el, zseniálisan kialakított) alapokra építkezik, amely működéséről sokunknak fogalma sincs.
Megoldás lehet, ha nem tüneteket kezelünk, felszínes tevékenységekkel a jéghegy csúcsáról próbálunk képet alkotni az alattuk elterülő hatalmas problémáról, hanem vesszük a bátorságot, erőt és elhatározást a problémák mélyére tekinteni. Érdekes összefüggéseket fogunk felfedezni a „kirándulás” során.
A jó hír, hogy mindenen tudunk változtatni. Optimális esetben a jól működő funkciókat megtartjuk, a rosszul működőeket kijavítjuk. Ehhez azonban meg kell értenünk azt, amit nem feltétlenül mondtak el nekünk egyik iskolában sem. Ezt a hiányt próbálja meg pótolni ez a könyv.

Email

    Megrendelés menete: 1 db VAN MEGOLDÁS könyv (304 oldal, puhaborító) ára bruttó 4500Ft. A házhoz szállítás díja 990 Ft Magyarország területén. Kérem, adja meg a darabszámot, a címét, telefonszámát és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és emailben visszaigazoljuk megrendelését.

    Köszönjük megrendelését!