van-megoldas-konyv-atlatszo-hatter

Valódi érték

„Háromféle hazugság létezik: hazugság, szemen-szedett hazugság
és a statisztika.” – Mark Twain, 1904.
Bill Still elismert amerikai gazdasági újságíró könyvében a pénz és a mai bankrendszer kialakulásának nyomába eredve fedi fel annak gyökereiben rejlő hibáit. Számos ismert és kevésbé ismert történelmi eseményt tár elénk, melyet követve olvasmányos módon mi, átlagemberek is bepillanthatunk a “függöny mögé” és könnyedén megérthetjük az olykor reménytelenül bonyolultnak beállított folyamatokat.
Ám, ami a legfontosabb: a mű megoldást is kínál. Jelen pénzreform-javaslat az író 1996-ban bemutatott és világszerte ismertté vált, A pénzvilág urai (The MoneyMasters) című nagysikerű dokumentumfilmjének forgatása alatt került kidolgozásra, és most nyomtatásra. A könyv 2009-ben jelent meg Amerikában, azonban aktuálisabb, mint valaha.
A könyv mindazoknak szól, akiket a munkanélküliség, adósságspirál vagy hitel terhe sújt, vagy csak tudni szeretnék, mi történik jelenleg a világban, és kíváncsiak a megoldásra. Mert VAN MEGOLDÁS!

Megrendelés

Email

    Megrendelés menete: 1 db VAN MEGOLDÁS könyv (304 oldal, puhaborító) ára bruttó 4500Ft. A házhoz szállítás díja 990 Ft Magyarország területén. Kérem, adja meg a darabszámot, a címét, telefonszámát és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és emailben visszaigazoljuk megrendelését.

    Köszönjük megrendelését!